Skip to main content
acc hama caravan- en camperschadebedrijf

Profile Repair Methode

De schadeplekken, zoals scheuren, gaatjes en deuken, worden hersteld met behulp van een speciale mal, die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de wand. De beschadiging wordt opgevuld met een speciaal vulmiddel. Dan wordt de mal op het vulmiddel geplaatst en daarna vacuüm gezogen, zodat de oorspronkelijke structuur terugkeert. Na uitharding wordt de schadeplek voorbehandeld, in de juiste kleur gespoten en eventueel afgebiesd. Overigens, ook schades aan recreatievoertuigen met gladde plaat kunnen veelal door ons bedrijf plaatselijk onzichtbaar worden hersteld.

Het resultaat

Het resultaat ziet er perfect uit! Van de schade is helemaal niets meer te zien. Profile Repair® is gepatenteerd. Gerenommeerde onderzoeksinstituten hebben deze techniek grondig getest en goedgekeurd. En deze methode wordt ondersteund door caravan- en camperverzekeraars. Want het resultaat is puntgaaf en kostbare vervanging door nieuw plaatwerk is veelal niet nodig. Dat bespaart honderden euro’s. Bovendien duurt een reparatie met behulp van Profile Repair® maar enkele dagen en is het risico op lekkage uitgesloten.

De kosten van Profile Repair

Vroeger moest bij iedere deuk een complete zijwand of een deel daarvan worden vervangen. Tegenwoordig is dat met Profile Repair® niet altijd meer nodig. Niet alleen prettig voor u, wanneer u zelf voor de schade opdraait, maar ook voor uw verzekering. Want in de meeste gevallen betaalt uw verzekeringsmaatschappij het schadeherstel met Profile Repair®.

Lagere kosten

Het aantal deuken, de afmetingen ervan en de delen die gespoten moeten worden, bepalen de uiteindelijke kosten van de Profile Repair® reparatie. Daarvoor is een speciale meetlat ontwikkeld waarop het aantal arbeidsuren is vermeld. Deze arbeidsuren zijn uiteindelijk maatgevend voor de basisprijs en worden daarna vermeerderd met de spuitkosten en eventuele dé- en montagekosten. Maar zelfs dan zijn de uiteindelijke kosten beduidend lager dan bij traditioneel herstel door middel van een zijwandvervanging.

Garantie

Bij Profile Repair-bedrijven die zijn aangesloten bij FOCWA Caravan- en Camper Service en het FOCWA Zekerheidsfonds, krijgt u op reparaties en onderhoud 2 + 2 jaar schriftelijke garantie. Op specifieke Profile Repair reparaties wordt de garantie bovendien uitgebreid tot tien jaar! Dat is in de meeste gevallen al veel langer dan de fabrieksgarantie op uw caravan of camper.

Meer informatie

Meer informatie over Profile Repair leest op deze website: www.profile-repair.nl.