Skip to main content
acc hama caravan- en camperschadebedrijf

Service

Bij ACC HAMA werken we uitsluitend met de nieuwste en professionele Profile Repair-methode. Bij deze methode herstellen wij de schade aan uw recreatievoertuig zodanig dat er geen nieuwe zijwanden meer gezet hoeven te worden. Dat betekent minder kans op lekkage, minder afval en dus milieuvriendelijker en duurzamer!

FOCWA gecertificeerd

ACC HAMA is een FOCWA gecertificeerd bedrijf. Dat staat garant voor vakmanschap, duurzaamheid en professionaliteit. Of het nu de fabrikant, de opdrachtgever, de schadehersteller of de consument is; iedereen is gebaat bij een kwalitatief goed hersteld voertuig. Daarom is de FOCWA Standaard ontwikkeld. Een kwaliteitsnorm die waarborgt dat een voertuig kwalitatief goed en veilig is hersteld. Dat betekent: volgens fabrieksvoorschriften of voorschriften van bij RCAR aangesloten onderzoekscentra, met gebruik van originele onderdelen. FOCWA stelt specifieke eisen aan kennis en vaardigheden van medewerkers. Ook equipment en gereedschap dienen te voldoen aan bepaalde eisen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) maakt een belangrijk onderdeel uit van de bedrijfsvoering van de aangesloten leden. Bij FOCWA aangesloten bedrijven staan garant voor:
  • Uitstekende service
  • Garantie op werkzaamheden
  • Uitstekende klachtenafhandeling
  • Deskundige specialisten
  • 2 + 2 jaar schriftelijke garantie, soms zelfs uitgebreid tot 10 jaar!

Geen papierwerk voor u!

Lastige telefoontjes naar uw verzekeringsmaatschappij of lange wachttijden? Geen probleem! Bij ACC HAMA nemen wij u dit vervelende onderdeel graag uit handen en wij regelen daarom alles met uw verzekering! Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig met uw gegevens om en deze worden nooit aan derden verstrekt. Ook regelen wij een afspraak met een door uw verzekering aangestelde expert. Voor u betekent dat: geen papierwerk! U krijgt een perfect herstelde caravan, camper of vouwwagen retour, zonder verdere problemen. Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op!

Binnen 1 dag een afspraak

Bij ACC HAMA hoeft u geen week op een afspraak te wachten. U heeft schade en wilt het liefst meteen geholpen worden? Geen probleem! Bij ACC HAMA kunt u al de volgende dag terecht met uw caravan, camper, vouwwagen (of ander voertuig zoals scooter, boot, auto etc.) en wij maken er meteen werk van. Wilt u nu een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op!

Vragen?

Heeft u nog vragen over ons bedrijf, of over onze duurzame en professionele ‘Profile Repair-methode? Neemt u dan gerust contact met ons op, of kom gewoon een kijkje nemen in ons bedrijf!